Flugfiske vid Kviddtjärn samt Trehörningen

Jag och farsan drog iväg tidigt idag för att flugfiska vid Karlsdal. Men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss när vi anlände till Kviddtjärn. För när vi kom till Kviddtjärn var det tre stycken nysvenskar där och spinnfiskade. Vi sa artigt till dom att man ej får fiska med spinn eller mete som dom gjorde där. Då börjar dom uppträda hotfullt så vi gick iväg för att undvika bråk och ringde direkt en tillsynningsman. Dom blev tagna på bargärning vid flugfiskesjön vid Fisklösen. Så hoppas det lär dom en läxa! ... Till fisket så gick inte det så bra för min del. Blev av med hela min fluglina som drogs av den vid backingen av en riktigt stor fisk. Om det inte var nog så knäckte jag mitt andra flugspö... Men det blev lite Regnbåge trots allt i Kviddtjärn. Fullpott blev det för oss ganska snabbt.
Sen åkte vi in till Karlskoga igen och köpte ny fluglina och nya fiskekort för att sedan åka iväg till Trehörningen i Villingsberg på eftermiddagen.
Trehörningen bjöd idag på riktigt riktigt roligt torrflugefiske efter Öring! Fick tre stycken Öringar på Europa-12an, Notera att jag använde storlek 20!! Riktigt små grejer alltså men det leverade mycket fin Öring. 
 
 
 
 
En riktigt fin och stark Regnbåge från Kviddtjärn! Tog den på en Booby (Rosa/Vit)
 
 
Farsan drillar en fin Regnbåge!
 
 
Och här är den på väg att landas!
 
 
Farsan drillar ännu en fin Regnbåge!
 
 
Bra kondition på bågarna.
 
 
Sen efter vi hade käkat och köpt nya fiskekort, Drog vi iväg till min favorit sjö i Villingsberg!
 
 
Nylandad Öring på torrfluga!
 
 
Det blev tre riktigt fina Öringar på torrt! Största Öringen vägde 1.1 kg !
 
 
Gjorde även ett tappert försök för att fånga Elritsa till arttävlingen Flymaster! Men det blev endast Abborre som högg på min lilla haröra.
 
 
 
 
I morgon blir det gäddfiske med jerkbait i Vänern! 
 
 
/Marcus