Ännu en dag vid Villingsberg

Vi åkte iväg ännu en gång till Villingsberg för att fiska Öring. Öringen högg på i bra takt från tidig morgon till lunch sen blev sämre ju längre eftermiddagen tog sig. Blev ett par fina Öringar! De två största låg på 1.4 och 1.2 kg!

Sävsjön: Här var fisket riktigt bra igår. Denna gång var det inte lika bra men vi lyckades lura ett par öringar och även en Regnbåge.

Orrtjärn: Bästa sjön idag! Öringarna strök lands mosskanten i sjön. Alla öringar jag lurade högg 1 meter framför fötterna på en vilket är lite typiskt i Orrtjärn, all fisk går längs kanterna och det är sällan man får något när man kastar rakt ut. Så kasta era spinnare/skeddrag you name it längs kanterna!

Stora Svinsjön: Här var det bara jag som lyckades få ett riktigt bra fiske. Hitta en liten udde med mycket sand och grus. 6 kast och det small på en Öring i alla dom kasten! Dock bara Öringar i halvkilos klassen.. Så alla utom 1 fick simma tillbaks.

 
 
Brorsan tar en Öring i kilos klassen i Sävsjön!
 
 
En liten Öring som jag tog i Orrtjärn. Högg precis när jag skulle dra upp spinnaren och dra iväg ett nytt kast!
 
 
Peter tog den största öringen på 1.4 kg i Orrtjärn!
 
 
 
 
Notis: Det var is på halv Orrtjärn när vi kom dit. Kommer säkerligen bli is om 2 veckor om den lovade kylan kommer. Då blir det äntligen Röding pimpel! :)
 
/Marcus