Dom senaste tävlingarna

Sedan senaste inlägget har jag deltagit i tre tävlingar. Det har gått dåligt förutom på den senaste tävlingen. Nya tag till söndag då det är norarycket.
 
 
Första tävlingen lades på Högsjön norr om Hällefors. Sjön hade inte det bästa ryktet och det var riktigt trögt som flera hade förutspått. Det tog nog cirka 90 minuter innan jag fick första abborren. Slutade på en 30e plats. Brorsan fiskade betydligt bättre och tog en 8e plats och fick pris. Peter Pistol slutade på 14e plats och Tomas hamnade på placering 22. 
 
 
Förra lördagen följde jag med Peter Pistol upp till Lesjöfors för tävling på Näsrämmen. Helt ny sjö för mig men Peter hade varit här tidigare och fiskat bra. Men det var vårfiske. Nu var det betydligt trögare. Jag hittade ett litet område med en del abborre. Fick ihop 44 st men det vägde 814 och jag slutade på en 15 placering av totalt 21 i HS klassen. Peter Pistol lyckades bättre och slutade 7a.
 
I söndags var det årets första serietävling på Siksjön en bit ovanför Sävenfors. Tydligen var vattennivån markant högre än vad det brukar vara i sjön. Själv hade jag stora bekymmer och fick ganska snabbt problem med isborret. Ena skruven lossna och sedan var nästan omöjligt för mig att borra. Vad gör man då? Letade senare rätt på skruven men saknade verktyg så jag fiskade i gamla hål och lyckades få ihop 99 abborrar tillslut. Det räckte till en femte plats. Peter Pistol slutade på andra plats. Brorsan tog en delad tredje plats. Tomas slutade 9a. Och Emil som det gick lite tyngre för slutade 24. 
 
 
/Marcus