Senaste fiskepasset efter Lake!

Lite bilder från det senaste passet! :)

 
Jag fick den enda laken det passet. Fin teckning!
 
 
Samma lake , Man diggar verkligen teckningen på Laken! :)
 
/ Nu hoppas man på kallare väder och första isen! Nästa fredag ska det bli kallt och fortsätta så mot lördagen så vem vet? Kanske blir det is i början av December! :) Ismetet efter Gädda lockar verkligen just nu! Under tiden försöker jag tangera mitt PB på Lake!

Nytt personbästa på Lake!

Jag och Peter tog återigen ett kort lakepass i Letälven! Peter tog dagens första lake som dock var i normal "Letälvs storlek" alltså 5-6 hg.. Sedan högg det på mitt spö! Den här kändes mycket tyngre än vad man är van vid i Letälven. Rätt hade jag också! När jag pressa laken mot ytan så såg jag att det var en fin Lake! Och nu måste bara mitt gamla Lake pb vara slaget tänkte jag. Och helt riktigt! Lakens vikt passerade precis 2kg på Peters Super Samson och då har man inte längre pinsamma 1.2kg som största lake längre.. Inte för att en Lake på 2kg är mycket att komma med.. Men det är en klar förbättring! :)


 
Peter tog första laken.
 
 
PB Laken på 2kg! Nu kan det bara bli större! ;)
 
 
 
/Mackan

Lite lakmete i Letälven

Peter och jag drog ett kort lakepass i Letälven precis nedanför oss idag. Det blev en liten rackare och lite hugg.. Nej nu får man köra Svartälven snart så man får nån med storlek för engångskull!

 
Peter fick dagens enda lake.. i yngel format.
 
 
Laken har riktigt coola mönster! 
 
 
 
 
 
 
/Marcus
 

Sen rapport från Letälven

Det blev en jiggfiske tur för några dagar sedan med några kompisar. Jag , Peter och Christer jiggade lite i Letälven. 2 st "treor " kom upp i form av Gädda.

 
Christer fick denna på cirka 3kg som var sista fisken den dagen. Själv fick jag en i 3-kilosklassen med..
 
Hoppas på is snart! :)
 
/Marcus