Emil drog nästan en regg björkna!

Det blev fiske efter björkna,braxen och id idag på eftermiddagen. Fisket var trögt till en början men tillslut hitta vi fisken. Det blev blandat med björkna,braxen och abborre. Första hyggliga björknan fick jag på 350 gr. Sedan blev det ett par mindre braxen. Emil lyckades sedan ta en björkna på 710 gram. Ynka 90 gram från regg! Sedan när mörkret kom mot kvällen började även huggen utebli så det fick bli hemfärd.
 
 
 
 
Emil med en fin björkna på 710 gr !
 
 
 
 
 
/Marcus

Ännu ett pass efter abborre

Det blev ännu ett pass idag efter abborre. Det började bra, en abborre på 620 gram lyckades jag landa efter en kort stund. Sen fick Peter på något ännu större som visade sig vara en riktigt fin abborre! Den vägdes till 1320 gram och var 44 cm lång. Bra kondition på abborrana nu. Sen blev det glest mellan huggen. Det som vi fick mest vara små gärs. Sen mot kvällen började vi få ett par braxen som bjöd upp till lite kamp på spöt. Samt lite mindre abborrar.
 
 
 
 
 
Min största abborren för dagen. 620 gr.
 
 
Peter med nytt PB på abborre. 1320 gram och 44 cm lång!
 
 
Sen mot kvällen började braxen att hugga.
 
 
 
 
 
 
 
 
/Marcus

Mete efter abborre

Blev ett pass efter abborre nu på kvällen med Peter. Till en början var fisket riktigt trögt. Första rejäla fisken var en gös jag tog på flötmete med mask. Vägde 1.85 kg och är en av det större gösar vi tagit här. Sen gick Peter iväg en liten bit bort. Efter en stund får han på en större fisk som senare visar vara en fin abborre! Längden var 45.5 cm och vägde 1260 gram. En riktigt fin abborre! Sen fick jag en lite mindre på 610 gram. Tappade även en i samma storlek. Sen blev det ett par mindre abborrar och lite gärs. Vi avslutade fisket strax innan 19.00
 
 
 
 
1850 gr / 63 cm. En av de längre gösar jag tagit här.
 
 
Peter med dagens största abborre. 1260 gram / 45.5 cm.
 
 
 
 
 
 
/Marcus